Žaluzije izdelane po meri po dostopni ceni


Primerno izbrana senčila za okna pomagajo ustvariti prijeten ambient. Različne izvedbe in pestri barvni odtenki ter vzorci notranjih žaluzij, lamelnih zaves, rolojev in plise zaves naredijo dom udoben, funkcionalen in vizualno privlačen.

Žaluzije po meri istočasno zagotavljajo zadostno mero zasebnosti, ki preprečuje radovedne poglede od zunaj ter skrbijo za udobno bivanje stanovalcev. Z njimi poudarimo oblikovalske zanimivosti prostora in optimalno osvetlimo prostor. Ker so žaluzije po meri oblikovane modno in atraktivno, na zanimiv in eleganten način uspešno nadomestijo klasične zavese.

Premišljena izbira notranjih senčil se zagotovo obrestuje

Tehten premislek in posvet s strokovnjakom, ko se boste odločali za primerne žaluzije po meri, se bosta zagotovo obrestovala na dolgo časovno obdobje. Pri izbiri se je najbolj potrebno osredotočiti na to, kaj je za vaše bivalne prostore najprimernejše in kakšne oblike so okna, ki jih bodo žaluzije po meri zastirale.

Notranje žaluzije po meri morajo z natančnimi nastavitvami senčenja s premikom lamel pričarati nezamenljivo vzdušje. Pri tem nam je veliko pomoč skoraj neomejena izbira barvnih nians in vzorcev. Tudi način vgradnje pripomore k uskladitvi notranjih senčil s prostorom. Glede na zahteve uporabnika se lahko prilagodi upravljanje notranjih senčil, ki bo zagotovilo enostavno, udobno in učinkovito manevriranje.

Pestra izbira najprimernejših notranjih senčil za vaš dom

Pravilna izbira primernih notranjih senčil mora v prvi vrsti zadovoljiti uporabnika. Na drugem mestu morajo žaluzije po meri olepšati prostor in s svojo lepoto ter z zgodbo, ki jo pripovedujejo, navdušiti tudi obiskovalce.
Izdelane žaluzije po meri izhajajo iz štirih osnovnih tipov senčil, znotraj katerih se uporabnik odloča in izbira med nadaljnjimi variacijami materialov, barv in vzorcev.

Plise senčila ustvarijo s svojim harmonikastim videzom v prostoru pomemben vizualni poudarek. Plise zavese so izdelane iz različnih tkanin: prosojnih tkanin, tkanin zmečkanega videza, izolacijskih tkanin, ki odbijajo toploto ter zatemnitvenih tkanin. Plise senčila so plisirana s posebno tehnologijo, ki zagotavlja njihovo obstojnost.
Največkrat se uporabljajo v stanovanjskih in pisarniških prostorih ter za senčenje zastekljenih balkonov. Plise senčila so primerna za zasenčenje klasičnih oken, strešnih oken, stropnih oken, oken nepravilnih oblik ali zimskih vrtov. Ker so izdelana po meri, se lahko prilagodijo vsem velikostim in oblikam zasenčenih površin.
Z izbiro barve, njenega točno določenega odtenka ter vzorcem lahko plise senčila barvno uskladimo s prostorom ter ga na ta način učinkovito popestrimo in poudarimo.
Ne zavzamejo veliko prostora. Pritrdimo jih lahko na strop ali steno. Montaža in vzdrževanje sta zelo enostavni. Upravljamo jih lahko z vrvico, perlasto verižico, ročico na zaključni lameli, podaljšano ročico ali monokomandno ročico.

Lamelne zavese vnesejo v prostor eleganco. Imajo široke, vertikalno obešene tekstilne trakove iz antistatičnega materiala, na katerih se prah ne nabira. Uvrščajo se med najkvalitetnejša notranja senčila, ki uspešno nadomestijo klasične zavese, saj nudijo boljše senčenje. Lamelne zavese so izdelane v različnih dimenzijah in pestri paleti barvnih odtenkov, s katerim poskrbimo za živahen poudarek lepote prostora.
Aluminijasto vodilo lamel lahko pritrdimo na strop ali steno, vgrajeni mehanizem pa omogoča preprosto zastiranje in odstiranje ter s tem regulacijo prepuščanja svetlobe v prostor.
Lamelne zavese so primerne tudi za delno poševna mansardna okna in okna nepravilnih oblik. S perlasto verižico nastavljamo naklon trakov, z vrvico pomikamo lamele levo in desno. Za povečano mero udobja pa lahko poskrbi tudi motorno ali daljinsko upravljanje.

Notranje žaluzije sodijo med najbolj razširjena in popularna notranja senčila. Vgrajena na okno omogočajo nastavljanje naklona lamel, njihovo dviganje in spuščanje. Notranje žaluzije so narejene iz aluminija v dveh dimenzijah – 25 mm in 16 mm. Barvo lamel lahko izberete iz široke palete barvnih nians.
Notranje žaluzije lahko premikamo s klasično paličico, s katero prilagajamo naklon lamel in vrvico za dvig in spust žaluzij. Nekatere različice dopuščajo upravljanje s perlasto verižico, stekleno paličico, monokomandno ročico ali motorjem.

Notranji roloji ščitijo pred zunanjimi neželenimi pogledi in bleščanjem sonca. Izdelani so iz blaga, ki se navija na os ali v omarico. So prosto viseči, možna pa so tudi žična ali aluminijasta vodila.
Izgled notranjih rolojev lahko določimo z izbiro barve iz široke palete nians in vzorcev. Odločimo se lahko med neprosojnimi in prosojnimi tkaninami. Notranje roloje lahko upravljamo s perlasto verižico, monokomandno ročico ali motorjem.

Funkcionalne žaluzije po meri poskrbijo za vaše največje udobje

Žaluzije po meri so lahko opremljene s štirimi različicami upravljanja. Plise senčila, lamelne zavese, notranje žaluzije in notranje roloje enostavno, udobno in učinkovito premikamo z ročico, palico, verižico ali motorjem ter s preprostim pritiskom na tipko daljinca. S svojim neslišnim delovanjem in usklajenostjo z evropskimi varnostnimi standardi so žaluzije po meri primerne tudi za otroške sobe.

Žaluzije po meri zavzamejo malo prostora, zato se jih lahko vgradi v skoraj vsak prostor, na okensko steklo ali okvir. Možna je tudi stropna montaža ali vgradnja v špaleto. Žaluzije so primerne za okna nepravilnih oblik in različnih velikosti, zato strokovnjaki najdejo rešitev še tako zapletene situacije in naredijo žaluzije po meri neposredno po željah kupca.

Izdelane v skladu z dogovorom med strokovnjakom in kupcem, so žaluzije cenovno dostopne najširšemu krogu ljudi.

Zadnji prispevki