Kakovostno parketarstvo za vrhunski izgled vašega doma


Izbira kakovostne talne obloge je ključen korak k vrhunskemu izgledu vašega doma. Parketarstvo Megaflor je podjetje, ki poskrbi, da je vaša izbrana talna obloga položena po najvišjih standardih. Materiali, ki jih pri tem uporabljajo se lahko pohvalijo z najvišjo kvaliteto, hkrati pa z dizajnom sledijo vsem najnovejšim smernicam s področja parketarstva. Zgolj izbira vrste talne obloge, čeprav se ta lahko uvršča v najvišji kakovostni razred, pa še zdaleč ni dovolj. Parketarstvo in polaganje vinilnih talnih oblog mora biti namreč tudi pravilno izvedeno, saj v nasprotnem primeru ne moremo pričakovati dolge življenjske dobe izbranega materiala. Ne glede na to za katero talno oblogo se boste odločili, bodite pozorni pri izbiri samega izvajalca del. Ta mora biti izkušen, pri svojem delu pa natančen in dosleden.

parketarstvo

Parket ali vinil

Katero talno oblogo boste izbrali za prekrivanje tal v vašem domu je odvisno predvsem od vaših želja. Vendar pa je zelo pomemben dejavnik tudi vaš način življenja. Zakaj? Tako parketarstvo kot tudi polaganje vinila, ob kakovostni izvedbi del, zagotavljata dolgo obstojnost in trpežnost položenega materiala. Vendar pa vseeno med parketom in vinilom obstaja nekaj ključnih razlik. Oba materiala sta vrhunska, vseeno pa parket zahteva veliko več skrbnega ravnanja in vzdrževanja.

Čeprav parketarstvo predvideva lakiranje, s čimer parket zaščitijo pred praskami in drugimi poškodbami, pa ni priporočljivo, da prepogosto prihaja v stik z vodo. Ta je še posebej problematična takrat, ko pride do poškodbe zgornje plasti laka in voda prodira do parketa. Vinil pa je bolj trpežen, vodoodporen, poleg občasnega brisanja pa ne zahteva posebnega vzdrževanja.

Vinil je tako pogostejša izbira družin z majhnimi otroki in ljudi s hitrim življenjskim slogom. Medtem ko je naravni parket najbolj priljubljen pri ljudeh, ki prisegajo na staro dobro klasiko in jim je skrbno urejanje doma v veliko zadovoljstvo. Ne glede na to, ali se boste odločili za parketarstvo ali polaganje vinilnih plošč, bo podjetje Megaflor svoje delo opravilo z odliko. Zadovoljstvo strank je namreč vedno na prvem mestu.

Izkušeno podjetje s tradicijo

Ekipo podjetja Megaflor sestavlja mlad in izkušen kader, ki spoštuje dolgoletno tradicijo in ob tem sledi najnovejšim smernicam. Parketarstvo in polaganje vinila izvajajo kakovostno, rezultat pa sta estetika in zadovoljstvo na najvišjem nivoju. Ravno neizmerna ljubezen do dela pa jih uvršča v sam vrh mojstrov parketarstva.
parket 1
Predanost tradiciji in strast do uporabe naravnih materialov sta glavni vodili, ki se jih njihovi parketarski mojstri držijo že zavidljivih 20 let. Parketarstvo je njihova glavna dejavnost, ki v domove strank vnaša elemente naravne pristnosti, prostor pa napolnijo z mehkobno svežino čistega lesa. Ker si čisto vsak dom zasluži le najboljše, lahko izbirate med najrazličnejšimi dimenzijami, končnimi obdelavami ter barvami in vzorci parketa.
Odločite se lahko za polaganje gotovih parketov ali parketov na klik. Poleg celostne izvedbe storitve, ki vključuje vse korake od ponudbe do polaganja, pa vam nudijo tudi možnost vzdrževanja. Parket je namreč talna obloga, ki jo je treba vsake toliko zbrusiti in obnoviti. Ob pravilni negi bo vaš parket zagotovo dosegel častitljivo starost.
Kot smo že prej omenili, mora biti parket pravilno položen. Z uporabo modernih strojev in opreme je pravilna in hitra izvedba del zagotovljena. Megaflor svojim strankam privošči le najboljše, zato tudi pri izbiri materialov ne sklepa kompromisov – dobro je namreč le najboljše. Njihov dolgoletni partner je zato Pirc International d.o.o. Ta zagotavlja le najboljši parket ali vinil, ki prihaja izpod rok vrhunskih proizvajalcev Project Floors in Boen. Njihove talne obloge slovijo po svoji kakovosti in inovativnosti.
Vrhunska izvedba, navdihnjena z ljubeznijo

Vsak kvadratni meter parketa mora biti položen z ljubeznijo. Brez strasti do dela namreč ne moremo pričakovati vrhunskega izdelka. V poplavi različnih podjetij boste zagotovo našli kar nekaj takih, ki svoje delo opravljajo korektno. Pa vendar tisti ščepec ljubezni do dela loči tiste najboljše od povprečnežev. Ker tudi vi svojemu domu zagotovo privoščite le najboljše, izberite tistega izvajalca, ki bo v polaganje vašega parketa vložil vso svojo energijo. Le tako bo namreč vaš dom zasijal, vi pa se boste lahko pohvalili s parketom, ki nosi prav poseben pečat.

Zadnji prispevki