Geo energy ponuja prilagojene energetske rešitve za shranjevanje električne energije


Podjetje, ki zagotavlja prilagojene energetske rešitve za shranjevanje električne energije, se imenuje Geo energy. Kot uradni zastopnik v Sloveniji in regiji predstavlja izdelke podjetja Tesvolt Ag, vodilnega nemškega podjetja, ki je specializirano za razvoj in proizvodnjo naprednih sistemov hranilnikov električne energije za uporabo v različnih sektorjih, vključno z industrijskimi, komercialnimi in končnimi uporabniki. Geo energy zagotavlja prilagojene energetske rešitve, ki ustrezajo potrebam vsakega posameznega odjemalca.

Shranjevanje električne energije v industrijskem in komercialnem sektorju

Podjetje Geo energy se specialist za shranjevanje električne energije. Gre za strokovnjake na področju industrijskih in komercialnih sistemov, ki imajo veliko izkušenj na tem področju. Podjetje sodeluje z vodilnim nemškim podjetjem Tesvolt Ag, ki se specializira za proizvodnjo naprednih in inteligentnih sistemov hranilnikov električne energije. Ti sistemi so namenjeni za shranjevanje električne energije v industrijskem sektorju in pri komercialnih ter končnih uporabnikih. Geo energy se osredotoča na prilagojene energetske rešitve, ki so prilagojene potrebam posameznega odjemalca in omogočajo učinkovito in trajnostno uporabo električne energije.

Večina hranilnikov električne energije blagovne znamke Tesvolt je prejela certifikat TÜV Rheinland, kar jih uvršča med ene izmed najmočnejših in najvarnejših hranilnikov električne energije, ki so trenutno na voljo na trgu. V podjetju Geo Energy se zavedajo, da je varnost ključnega pomena, zato svojim strankam nudijo tudi garancijski servis in 12-urni odzivni čas v primeru težav, s čimer zagotavljajo popoln nadzor nad sistemom.

Prednosti hranilnikov Tesvolt z modularno zasnovo in vrhunskimi baterijskimi celicami

Pri izbiri hranilnika električne energije je ključnega pomena, da izberemo preverjeno zanesljiv izdelek, kot je na primer hranilnik električne energije Tesvolt, izdelan v Nemčiji. Hranilniki električne energije Tesvolt so zasnovani modularno, s čimer zagotavljajo največjo stopnjo fleksibilnosti in vsebujejo vrhunske baterijske celice, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti. Baterijske celice so prizmatične, kar pomeni, da se tudi ob morebitnih mehanskih poškodbah ne bodo vnele. Poleg tega hranilniki električne energije Tesvolt nudijo dolgo življenjsko dobo, saj lahko v nekaterih pogojih dosežejo življenjsko dobo do 30 let oz. do več kot 11.000 ciklov. Visoka zmogljivost hranilnika električne energije Tesvolt se dosega s kombinacijo hitre hitrosti polnjenja in praznjenja z naprednim optimiziranim uravnavanjem napolnjenosti baterijskih celic in baterijskih modulov. Hranilniki električne energije Tesvolt so tudi stroškovno učinkoviti, z izkoriščenostjo energije do 98 % in z majhno lastno rabo moči le 5 W. Poleg tega so vgrajene komponente uveljavljenih proizvajalcev, kot so Samsung SDI, SMA, Enwitec electronic, Netgear in Rittal.

Geo energy

Geo Energy nudi brezplačno simulacijo prihrankov pri uporabi hranilnika Tesvolt

Izbira sistema shranjevanja električne energije, ki je najprimernejši za vaše podjetje, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so obstoječi sistem za proizvodnjo energije, količina proizvedene energije, profil porabe podjetja in način uporabe. V podjetju Geo Energy d.o.o. imajo pristop, kjer za vsako podjetje pripravijo ponudbo, ki temelji na specifičnih dejavnikih in predhodni simulaciji optimalnega izračuna prihrankov. Za vaše podjetje bodo brezplačno in neobvezujoče pripravili izračun s simulacijo prihrankov pri uporabi najprimernejšega hranilnika električne energije Geo Energy. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko e-pošte ali pa jih pokličete po telefonu. Dodatne informacije pa boste našli tudi na njihovi spletni strani geoenergy.si.

Hranilniki električne energije se lahko uporabijo v različnih aplikacijah

Uporaba hranilnika električne energije skupaj s proizvodnjo lastne električne energije lahko izboljša in optimizira samoporabo te energije. Hranilniki omogočajo shranjevanje lastno proizvedene energije, ki jo lahko uporabimo tudi v nočnih urah ali takrat, ko proizvodnja lastne energije ni mogoča. Hranilnik lahko uporabimo za izravnavanje koničnih obremenitev z dinamičnim prilagajanjem odjema električne energije iz javnega omrežja, kar zmanjšuje obremenitve in stroške dobave energetskih virov. V zahtevnejših sistemih oskrbe lahko hranilnik uporabimo za zagotavljanje energije v primeru kratkotrajnih ali daljših izpadov električne energije iz javnega omrežja, kar preprečuje poslovno škodo. Hranilnik električne energije se lahko uporablja kot interni vir energije v času, ko je nakup električne energije najdražji, kar neposredno zmanjšuje stroške oskrbe z električno energijo.

Optimalna rešitev za otočno oskrbo, mikro omrežja in izboljšanje pretočnosti polnilnih postaj

Otočna oskrba se nanaša na uporabo hranilnikov električne energije v kombinaciji s proizvodno napravo za obnovljive vire energije, ki lahko nadomeščajo dizelski električni agregat pri oskrbi z električno energijo na oddaljenih območjih. Hranilnik električne energije lahko tudi izboljša pretočnost polnilnih postaj za električna vozila in razbremeni preobremenjeno distribucijsko omrežje. Sistem HEE omogoča tudi nudenje rezerv za varno in neprekinjeno delovanje elektroenergetskega sistema ter lahko poveča stopnjo samooskrbe z električno energijo na območjih s šibkim omrežjem. Mikro omrežja se uporabljajo za notranjo shranitev električne energije ter zagotavljanje oskrbe porabnikov z električno energijo v primeru motenj v javnem omrežju. Sistem upravljanja z energijo Tesvolt pa skrbi za ekonomsko optimalno strategijo polnjenja in praznjenja baterijskih sistemov znotraj mikro omrežja.

Zadnji prispevki